BTK KFT. - 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: (06-1) 204-4394 Tel/fax: (06-1) 203-0113

FIAC hangszigetelt dugattyús kompresszorok

FIAC hangszigetelt dugattyús kompresszorok
2016-04-11 BTKspradm8
FIAC hangszigetelt dugattyús kompresszorok a BTK-tól

fiac-hangszigetelt-dugattyus-kompresszorA 2009-es bolognai AUTOPROMOTEC kiállításon mutatkozott be a FIAC dugattyús kompresszor család legújabb tagja: a HANGSZIGETELT New Whisper termékek. Valamennyi, a sorozathoz használt kompresszor lényegében az AB – IPARI sorozat 4 – 7,5 lóerő teljesítményű kompresszor a zárt kabinban való működéshez szükséges módosításokkal, mint például a nagyméretű hűtőventilátor. A speciális zajszigetelő burkolatnak köszönhetően elérhető a csavarkompresszorok alacsony zajszintje, azonban annál jóval alacsonyabb áron.

A hangszigetelt dugattyús kompresszor célzott tervezéssel és alkatrészeivel (például fordulatszám-szabályzó), valamint speciális zárt burkolatával választ ad a kompresszorok magas zajszintjének problémájára. Akár hobbi, akár üzemi vagy nagyipari felhasználási igény merül fel, a Fiac ipari dugattyús készülékek maximum 59 dB zajkibocsátás mellett gondoskodnak a szakaszos sűrített levegő ellátásról. A hosszú élettartam – az Abac berendezéseihez hasonlóan – a magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően garantált.

Az SCS sorozat minden kompresszorára jellemző tulajdonságok:

  • Minden kompresszor öntöttvas hengerekkel rendelkezik a hosszú élettartam biztosításának érdekében.
  • Megfelelő méretarány a kompresszor sűrítőegység, az S1 osztályú villanymotor és a tartályméret között.
  • Szintetikus olaj a kompresszor mozgó alkatrészeinek megfelelő kenése érdekében.
  • Alacsony fordulatszámú kompresszor egység
  • Rendkívüli alacsony zajszint, csendes kompresszor működés

Kompakt méreteinek és a rendelkezésre álló konfigurációknak köszönhetően a FIAC SCS dugattyús kompresszor széria az ipar szinte minden területén felhasználható: kisipari, szerviz, műhely, kis- és közepes üzemi célokra, festési munkákra, modelltől függően szakaszos és folyamatos levegő felhasználásra ajánlottak.

Kapcsolódó:

  • FIAC SCS hangszigetelt dugattyús kompresszor sorozat termékei
  • FIAC hangszigetelt kompresszorok katalógus